150 – Concerts Turó per a la comunitat

Casal de Gent Gran Verdum - Artesania.png

residencia-el-moli

Dues imatges de Concerts Turó per a la Comunitat 2016

En els dies 20 i 21 de desembre de 2016 l’alumnat de tercer i quart de l’ESO  de música ha realitzat vuit concerts dins Concerts Turó per a la Comunitat.

És un projecte educatiu que ofereix concerts de música a la comunitat més propera del centre com residències, escoles bressol, casals de gent gran i centres de dia.

La finalitat d’aquests concerts és no només oferir una experiència musical als alumnes sinó també que es converteixi en una experiència vivencial, una manera d’entrar en contacte amb altres generacions, amb les seves realitats, i descobrir per ells mateixos el que pot transmetre la música.

Aquests concerts estan dins el Projecte d’Aprenentatge i Servei Comunitari, que és una acció educativa que vol promoure que l’alumnat experimenti i protagonitzi accions de compromís cívic i posi en joc els seus coneixements al servei de la comunitat.

El Projecte Espurna, un programa de Diversificació Curricular per a alumnes de 4t d’ESO que han dut a terme tota la logística i organització dels concerts.

Anuncis